بزرگداشت حماسه 9 دی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی، ظهر امروز سه شنبه ۵/ ۱۰ / ۹۶ با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین امیر ابراهیم زاده مسئول نهاد مقام معظم رهبری و حضور کارکنان و دانشجویان در سالن غدیر پردیس کرج برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم زاده ضمن تبریک ولادت امام حسن عسگری (علیه السلام) و گرامیداشت 9 دی و روز بصیرت گفت: نسل جوان باید بداند قوام نظام، توجه به ارزشهای اسلامی و ولایت مداری است. وی افزود: به فرموده قرآن باطل کنار حق است. ایشان تبیین کرد: بدین سبب ضروری است بصیرت، تقوا و عمل داشته باشیم تا بتوان بین حق و باطل تشخیص قایل شد.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم زاده خاطر نشان کرد: حادثه سال 88 بلای بزرگی بود که با تدبیر مقام معظم رهبری، عنایت امام زمان و هوشیاری مردم برطرف شد.
ایشان تصریح کرد: ما باورها و ارزش هایمان را با دادن شهيدان بدست آوردیم. وی افزود: تعامل در فروعات را میتوان پذیرفت اما در اصل نظام اسلام، قرآن، عفاف و حجاب هرگز تعاملی نخواهیم داشت.
وی گفت: ریشه اصلی در فتنه 88، قانون گریزی بود. طبق فرمایش مقام معظم رهبری وجود قانون حتی اگر ایرادی هم در قانون باشد بهتر است از نبود قانون.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تبیین کرد: افراد ساده لوح همچون ابوموسی اشعری همواره بازیچه اطرافیان خواهند بود.
ایشان در پایان گفت: لازم است نسبت به محیط پیرامونی حساس باشیم و هر ناهنجاری را تذکر بدهیم.

این مراسم به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد.